top of page

BRAND
ARKITEKTER

ROtation Indretning er stiftet i 2019 af Dorte Kryger og Pernille Normann Rindom. Med mange års erfaring med hhv. branding og design, er ROtation Indretning en stærk kombination af faglighed og erfaring inden for indretning af erhverv. ROtations team består af en fast kerne af brandarkitekter samt et freelancehold af grafikere, projektledere, spaceplannere, arkitekter og håndværkere. På denne måde har vi mulighed for at danne skræddersyede teams, der passer til opgavens karakter og omfang.

 

Vi har dedikeret os til at levere bæredygtige indretningsløsninger til erhverv og vi bestræber os på at imødekomme ethvert aspekt af indretning af kontor med ekspertise og professionalisme. 

VORES VISION 

Hos ROtation Indretning tror vi på at Indretning kommunikerer - også når der ikke indrettes bevidst. Mange kan skabe flotte rum, mødelokaler og smukke kontorindretninger. Men hvordan afspejler den virksomhedens DNA? Kan man bare skifte logoet og lade en anden virk­somhed flytte ind? - For så mener vi at der er noget galt. 

 

Kontorindretning er for mange virksomheder en overset kanal til at kom­munikere værdier og kultur. Måden kontoret er indrettet på afspejler i høj grad, hvordan det er at gå på arbejde hos jer som virksomhed. Som brandarkitek­ter kan vi hjælpe jer med at bruge det fysiske rum som en strategisk platform. Har I andre kanaler, hvor kommunikationen i jeres virksomhed er lidt tilfældig og blot udfylder en funktion? Formentlig ikke. Sådan bør det heller ikke være med kontorindretningen.

Vi bestræber os på at have en pragmatisk, ambitiøs og professionel tilgang til vores arbejde. Hos ROtation Indretning prioriteres at være lydhør overfor vores kunder, for at sikre at kunders behov mødes med præcision og kreativitet. Vi har fokus på at skabe en bæredygtig arbejdsproces og at integrere realistiske kontorløsninger, for at sikre en vellykket udførelse af vores opgaver, når vi indretter til erhverv. 

Dorte_1000px.jpg

Owner / CEO

DORTE KRYGER

+45 28104088

  • LinkedIn
IMG_1943_VSCO_VSCO.JPG

Project Manager

KAYDIE SCHØNNEMANN

+45 26208983

  • LinkedIn
Mathilde04.JPG

Art Director

MATHILDE MØBERG 

+45 28403832

  • LinkedIn
6_edited_edited.jpg

Owner / Executive Creative Director

PERNILLE NORMANN RINDOM

+45 29808187

  • LinkedIn
Joan.HEIC

Business Developer

JOAN WELTZ

+45 40182680

  • LinkedIn
IMG_1520_VSCO.JPG

Brand Architect

SIMONE CHRISTENSEN  

+45 93909193

  • LinkedIn
IMG_3490_edited_edited.jpg

Creative Nutcracker

FREJA-ULLA KREBS-SANDHOLM 

+45 28296483

  • LinkedIn
IMG_9361_edited_edited.jpg

Digital Project Manager

ANNA HAGSTRØM

+45 24202428

  • LinkedIn

MØD OS

Brandarkitekt – en, -er, -erne
En brandarkitekt arbejder strategisk med indretning. Baseret på en dybere forståelse af en virksomheds brand finder brandarkitekten byggestenene til den rigtige indretning. Indretning er for mange virksomheder en overset kanal til at kommunikere værdier og kultur. Måden, kontoret er indrettet på, afspejler i høj grad, hvordan det er at gå på arbejde i den pågældende virksomhed. Brandarkitekter hjælper virksomheder med at bruge det fysiske rum som en strategisk platform. De helt rigtige rammer til at udføre arbejdet.

bottom of page