top of page

ROTATION INDRETNING

Brandarkitekter

ROtation Indretning er stiftet i 2019 af Dorte Kryger og Pernille Normann Rindom. Med mange års erfaring med hhv. branding og design er ROtation Indretningen en stærk kombination af faglighed og erfaring inden for indretning i erhverv. 


Et samarbejde med Rotation Indretning, er din garanti for en rolig proces. Vi er med jer hele vejen og sikrer, at vi lander præcis der, hvor vi skal. Vi udarbejder spaceplan, koncept og designoplæg. Vi følger processen tæt og holder byggemøder. Vi er altid på fornavn med håndværkerne. Den tætte dialog og det stærke ejerskab for processen gør samarbejdet med os unikt i forhold til andre udbydere. Vores projekt er først afsluttet, når I er flyttet ind og alt fungerer. 


ROtations team består af en fast kerne af brandarkitekter samt et freelancehold af grafikere, spaceplanner, arkitekter og håndværkere. På denne måde sammensætter vi forskellige teams afhængig af opgavens type og omgang. Vi har gode samarbejdspartnere som kan rådgive jer i forhold til intern flytning, mapping af eksisterende inventar, salg af inventar og indkøb af nyt.

Linkedin_edited.jpg
Om os: About
Dorte.jpg

DORTE KRYGER

Ejer/Direktør

Pernille.png

PERNILLE NORMANN RINDOM

Ejer/Kreativ direktør

Om os: Teammedlemmer

SEND OS EN MAIL

Tak for din indsendelse!

Rotation Deutche Telekom1849 Main Image.jpeg
Om os: Contact
bottom of page