top of page

At skabe en indretning der afspejler virksomhedens brand, værdier og kultur er en disciplin i sig selv, som kun få mestrer. Mange kan lave flotte og imponerende indretninger - hos ROtation kan vi mere end det. Med mange års erfaring inden for marketing og kommunikation, falder det os helt naturligt at analysere en virksomheds DNA, inden vi går i gang med at indrette. Vi betragter det fysiske rum som en ofte overset kommunikationskanal på lige fod med en hjemmeside. 

 

Det er i det fysiske rum, at langt de fleste virkelig vigtige møder finder sted. Det er her den potentielt nye medarbejder, møder den potentielle arbejdsgiver første gang. Det er her investorer inviteres ind. Det er her bestyrelsesmøder finder sted. Og så er det her, at der hver eneste dag bliver skabt værdi blandt eksisterende medarbejder. 

 

Indretning med en stærk identitet minder medarbejderne om, hvorfor de går på arbejde. Hvad der binder dem sammen, og øger stolthed og trivsel. En stærk identitet tiltrækker nye talenter og signalerer, at der er tænkt over alle detaljer i virksomheden.  

 

Brandarkitekter bygger bro mellem brand og arkitektur. 

 IDENTITET

bottom of page