top of page
Spejling_Web_HalvFarve_V4.jpg

Navnet ROtation Indretning opstod med tanke på genbrug. En simpel rotation af møbler kan have en betydelig effekt.

Ved at kombinere møbler på nye måder kan der tilføres ny energi og ro til et kontormiljø, der ellers kan virke træt. At genbruge er nu engang det mest miljøansvarligt. 

Når vi besøger jeres lokaler, starter vi med at gennemgå det eksisterende inventar for at vurdere, hvor lidt der egentlig skal til for at opnå den ønskede effekt.

MILJØBEVIDSTHED

Spejling_Web_HalvFarve_V4_edited.png
Takt-råt-02.jpg

JO MERE VI GENBRUGER
JO BEDRE

Ressourcebevidsthed udgør et afgørende princip for ROtation Indretning, og vi rådgiver altid vores kunder til at tage de mest miljønsvarlig valg.

 

Det kan være valg af produkter med gardiner lavet af havaffald, lamper produceret af genbrugsflasker eller akustikplader lavet af søuld. Men det kan også være genbrug af eksisterende indbo, som måske blot skal up cycles for at få nyt liv. Jo mere vi kan genbruge jo bedre for miljøet!

KVALITET &
TIDLØST DESIGN

Miljøvenlige valg handler ikke kun om at vælge materialer, der skåner miljøet, men også om at prioritere produkter af høj kvalitet med et smukt, klassisk design. Vi tror på, at jo længere møblerne holder, og jo mere tidløst designet er, desto mere ansvarlige løsninger. Vi står klar til at hjælpe jer med at integrere miljøbevidsthed endnu mere i jeres indretning.

Keycore_edited.jpg
Bæredygtighed_Bæredygtige_materialer

MILJØVENLIGE VALG

At træffe miljøvenlige valg i indretningen sætter ikke begrænsninger for æstetikken. Heldigvis går rigtig mange møbelproducenter mere og mere op i certificeringer og så lavt et co2 aftryk som muligt.

bottom of page