top of page
Green Forest

BÆREDYGTIGHED

Et af de bærende principper for Rotation Indretning er bæredygtighed. Det betyder, vi så vidt muligt vælger produkter, der er produceret med henblik på både miljøet og klimaet. Derfor har vi bl.a. indrettet med gardiner produceret af havaffald, lamper produceret af genbrugsflasker og akustikplader produceret af søuld. Nogle af de nye bæredygtige materialer, som er meget spændende at arbejde med.

Bæredygtighed: About
Skærmbillede 2022-01-25 kl. 09.29.58.png

Navnet ROtation Indretningen opstod med tanke på genbrug. Ved blot at rotere lidt rundt på sine møbler kan man opnå stor effekt. At sammensætte møbler på nye måder kan skabe nye energi og ro til et ellers træt kontormiljø. Derfor er udgangspunktet også når vi kommer på besøg, at vi gennemgår jeres eksisterende inventar for at vurdere hvor meget der reelt skal til for at opnå den ønskede effekt. Hvis det eksisterende inventar ikke kan genbruges, er der mulighed for at bordplader, skuffedarier, reoler mv. ophugges og bruges som indermaterialet i produktionen af nyt inventar. Alternativt kan vi hjælpe jer med at donere det videre. For genbrug er den ultimativ bedste løsning for miljøet.

Bæredygtighed: About

At træffe bæredygtige valg i indretningen betyder dog ikke, at udvalget af møbler bliver begrænset, eller at alt skal være genbrug. Rigtig mange store danske møbelproducenter går op i at skabe møbler med så lavt co2 aftryk som muligt. Det betyder, at vi ikke behøver at gå på kompromis med æstetikken, når vi indretter. Derfor kommer det bæredygtige valg til implicit at gennemsyre hele indretningen.

Skærmbillede 2022-01-25 kl. 09.34.30.png
Bæredygtighed: About

For Rotation Indretning er bæredygtighed også at vælge produkter af høj kvalitet og flot klassisk design. Jo længere møblerne holder og jo mere tidsløse design vi vælger, jo mindre påvirker vores indretningen miljøet. Derfor vælger vi også fortrinsvis dansk design. Det er bæredygtigt at støtte lokalt og med en lang designtradition er der frit valg på mange hylder.


Vi hjælper gerne jer med at få tænke mere bæredygtighed ind i jeres indretning.

Billede af Lute
Bæredygtighed: About
bottom of page